cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.

Cloud Office

Een Cloud Office online werkplek is de ultieme vorm van kantoorautomatisering. Optimale mogelijkheden, de omgeving is ISO27001 gecertificeerd, is heel flexibel, toegankelijk vanaf iedere locatie, én de kosten zijn exact inzichtelijk.

 

Email

Hebt u wel eens bedacht hoe handig het zou zijn als de Outlook-agenda, notities, takenlijst en contactpersonen van uw pc voortdurend worden gesynchroniseerd met de gegevens op uw laptop, mobiele telefoon en tablet? Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Met het Exchange hosting pakket van Technoberg behoort dit tot de mogelijkheden. Net zoals het vergelijken van uw Outlook-agenda met die van uw collega's, waar u zich ook bevindt.

 

Financiële Diensverleners

Wij hebben ervaring met vrijwel alle softwarepakketten voor accountants, advocaat, notariaat en administratiekantoren. Dus naast het leveren van uw server, kunnen we ook de installatie en het onderhoud verzorgen van uw financiële software. Enkele van deze pakketten zijn o.a.: Exact software, Afas, Radar Software, Casware, King, Infine, Unit4 & Primaccount, Snelstart, ProManagament, Elsevier BAS/CAS/VPB, AccountView, Innolan Alure.

 

ISO27001

Technoberg IT Services is een ISO 27001 gecertificeerde ICT Business Partner.
ISO 27001 is de ISO-standaard voor informatiebeveiliging.

 

Backup

Dagelijks een automatische backup van uw bestanden, met een standaard bewaarbeleid van 14 dagen. Deze backups worden opgeslagen in ons datacentrum. Als extra zekerheid gaat er een kopie van de backup naar een tweede datacentrum. Een veilig backupsysteem dat voortdurend wordt gemonitord en periodiek getest.

Lees meer over back-up in de cloud!

 

Prijsindicatie

Is werken in de cloud écht goedkoper? Voor een goede vergelijking tussen beide oplossingen, zetten we graag samen met u alle ICT kosten op een rij. Hierbij gaan we uit van een periode van 60 maanden, oftewel 5 jaar. Dit is de periode waarin men gemiddeld ICT-apparatuur afschrijft, zowel administratief als technisch. Iedere situatie is uniek. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.