cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.
Iedere organisatie is uniek. Ook uw bedrijf heeft een eigen werkproces dat niet altijd met bestaande software ondersteund kan worden. Software dat aansluit bij uw manier van werken is als een goed vallend maatpak: volledig op uw organisatie en haar processen afgestemd, vooraf besproken, te combineren met andere systemen en voorzien van advies zoals u dat ook van een kleermaker mag verwachten.
 
Technoberg staat er voor dat u zich moet kunnen focussen op dát waar u goed in bent, net zoals wij dat doen. Wij helpen uw organisatie door development diensten te leveren die aansluiten bij uw ICT zaken en bestaande bedrijfsprocessen, door het ontwikkelen van de ontbrekende schakels. Een voorbeeld hiervan is het koppelen van twee systemen waardoor minder (over-)typewerk nodig is. Dergelijke schakels kunnen echter met alle aspecten van uw organisatie te maken hebben. Wij bedienen het groot- midden- en kleinbedrijf met uitgebreide webwinkels en goed doordachte websites, tot complexe (maatwerk-) programmatuur en koppelingen tussen talrijke systemen.
 
Met de ontwikkeling van maatwerk applicaties, webwinkels en -sites heeft Technoberg in de afgelopen jaren in diverse domeinen kennis vergaard, in projecten voor o.a. het MKB, zzp’ers alsook grote semioverheidsinstellingen. Deze brede ervaring helpt ons mee te denken als uitvoerende partij maar wij adviseren u ook gaandeweg. Onze gecertificeerde en communicatieve consultants beschikken over technische expertise en vormen het verbindend element in uw werkwijze.
 
Door de groeiende populariteit van het ‘Cloudwerken’ zijn onze oplossingen er op ingericht dat zij overal ter wereld te gebruiken zijn. Al onze applicaties zijn web-gebaseerd, wat betekent dat u en uw klanten of eindgebruikers deze kunnen gebruiken vanaf ieder apparaat met een browser. Denk hierbij aan uw computer en laptop, maar ook tablets en mobiele telefoons. Daarnaast werken wij met de allernieuwste-, bewezen technologieën die naadloos aansluiten op uw ICT infrastructuur.
 
Graag adviseren wij u wat een maatwerkoplossing voor u kan betekenen en helpen u daar verder mee. Wij gaan dan ook graag het gesprek met u aan om een vrijblijvend frisse blik op uw processen te werpen en een advies te geven over mogelijke besparingen door efficiënter te gaan werken.

Websites & webshops

Wilt u een website of webshop laten maken? Dan bent u bij Technoberg aan het juiste adres. Technoberg webdesign team ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites en webshop voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren u over het opzetten en aanpak van een nieuwe website of webshop en onderhouden desgewenst uw website. Al onze websites en webshops zijn voorzien van een CMS waarmee u zelf de inhoud van de webpagina’s kunt beheren. Verder zijn al onze websites en webshops geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) zodat u goed vindbaar bent via Google, Bing, etc.

Met meer dan 10 jaar in ervaring websites maken garanderen wij u kwaliteit tegen zeer scherpe tarieven. U kunt dus afhankelijk van uw doelstelling en budget een website of webshop laten maken door Technoberg.

Neem vrijblijvend contact op met ons om te horen hoe laagdrempelig wij het voor u kunnen maken.

Maatwerk Web & Mobile applicaties


Verder ontwikkelen wij maatwerk web applicaties en mobile applicaties die geheel toegespitst zijn op uw bedrijfsprocessen. Hierdoor sluiten deze geheel aan op uw werkwijze, waardoor u efficiënter kunt werken. Wij hebben al diverse applicaties ontwikkeld voor accountancy-, bouw-, medische- en dienstverlenende-sector.

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden van een maatwerk applicatie voor uw bedrijf te bespreken.

Uw voordelen:

  • Maatwerk met persoonlijke aandacht
  • Realiseert ontbrekende elementen in het bedrijfsproces
  • Maakt uniek, efficiënt en ondersteunt innovatie
  • Naadloze koppeling en integratie van systemen
  • Applicaties, services, websites, webshops, apps en meer...
  • Onbegrensde mogelijkheden