cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.

Blog

Digitale zelfmoord

Digitale zelfmoord
Op internet wordt je hele leven bijgehouden. Daar tegen vechten is een haast onmogelijke klus. Kunnen we ons internetverleden in één klap uitwissen?
Van vingerafdrukken tot bandensporen, schoenafdrukken tot DNA, ieder mens laat sporen na. Sinds de opkomst van internet beperkt dit fenomeen zich niet langer tot de fysieke wereld. Ook wanneer we online zijn, laten we voortdurend kleine aanwijzingen achter. De vraag is of het mogelijk is het ontstaan van deze digitale sporen te voorkomen, of deze, indien zij al bestaan, te verwijderen. Is het mogelijk ons internetverleden in één klap uit te wissen, en een 'digitale zelfmoord' te plegen? Hoe pleeg ik digitale zelfmoord? (of kom ik zo dicht mogelijk in de buurt daarvan)
Lees Meer

Het nut van een Cloud provider onder de Nederlandse Vlag

Het nut van een Cloud provider onder de Nederlandse Vlag
Het nut van een Cloud provider onder de Nederlandse Vlag.
Een van de opvallende aspecten van cloudhosting is dat je als gebruiker niet weet waar je data zich bevindt: niet op welke server, niet in welk datacentrum en niet op welke geografische locatie. Dat brengt beveiligingsrisico's met zich mee: kan men in een ander land de data misschien inzien? Het voldoen aan Europese (privacy-)wetgeving is voor Europese bedrijven een must. En juist op dit gebied levert de public cloud vragen op.
Lees Meer

De Wet Meldplicht Datalekken: wat verandert er?

Als klantgegevens door een datalek op straat liggen, is dat uitermate vervelend. Voor je klanten en je bedrijf. Het leidt soms zelfs tot flinke reputatieschade van je bedrijf. Directe financiële gevolgen levert dit tot nu toe vaak ni et op. Daar is per 1 januari 2016 verandering in
gekomen door de Wet Meldplicht Datalekken. Als jouw bedrijf nalatig is geweest of het datalek niet op tijd heeft gemeld, kan je daar een boete van maximaal 820.000 euro of 10 procent van de jaaromzet voor krijgen. Daarom is het belangrijk maatregelen te nemen om problemen te voorkomen.
Lees Meer

Meldplicht Datalekken

Meldplicht Datalekken
Meldplicht Datalekken: vier denkfouten
Kijk uit voor grote boetes!

Deze vrijdag 1 januari 2016 treedt de wet 'Meldplicht Datalekken' in werking in Nederland. Veel bedrijven zijn hier niet klaar voor, of weten eenvoudigweg niet dat de wet eraan komt.
Databeheer is net als een ERP-systeem de olie van bedrijfsprocessen geworden; zonder loopt de machine in de soep. Gebrekkig of geen databeheer kan een organisatie vanaf nu dus duur komen te staan, letterlijk.
Lees Meer

Happy New Year

Happy New Year

Het Technoberg Team

Lees Meer