cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.

Blog

Digitale zelfmoord

Digitale zelfmoord
Op internet wordt je hele leven bijgehouden. Daar tegen vechten is een haast onmogelijke klus. Kunnen we ons internetverleden in één klap uitwissen?
Van vingerafdrukken tot bandensporen, schoenafdrukken tot DNA, ieder mens laat sporen na. Sinds de opkomst van internet beperkt dit fenomeen zich niet langer tot de fysieke wereld. Ook wanneer we online zijn, laten we voortdurend kleine aanwijzingen achter. De vraag is of het mogelijk is het ontstaan van deze digitale sporen te voorkomen, of deze, indien zij al bestaan, te verwijderen. Is het mogelijk ons internetverleden in één klap uit te wissen, en een 'digitale zelfmoord' te plegen? Hoe pleeg ik digitale zelfmoord? (of kom ik zo dicht mogelijk in de buurt daarvan)
5 tips:
1 Vraag de webmaster (op vriendelijke toon) om informatie over jou van een bepaalde site te verwijderen.
2 Je kunt ook als derde partij direct contact opnemen met Google en vragen of ze bepaalde gegevens over jou willen verwijderen.
3 Met de Web 2.0 Suicide Machine kun je met één druk op de knop al je gegevens van een sociale netwerksite verwijderen.
4 Heb je (of heeft iemand anders) iets geplaatst op een webforum waarop je niet trots bent? Schrijf er een aantal nieuwe, positieve berichten achteraan. Op die manier kom je beter over én verdwijnt het oude bericht sneller naar beneden.
5 Met de Privacy Inzage Machine van Bits of Freedom kun je een brief opstellen waarmee je een bedrijf om inzage in jouw digitale gegevens kunt vragen. Het bedrijf is verplicht om onjuiste of onnodige gegevens uit hun database te verwijderen.
En wanneer u nou denkt ik wil mijn zakelijke data opslag wel veilig binnen de nederlandse grenzen houden. Kom dan eens praten met Technoberg IT Services te Purmerend. Technoberg is een Cloud specialist met eigen data centers, ISO27001 gecertificeerd en valt onder de Nederlandse wetgeving. U weet precies waar uw data zich bevindt en wie uw data bewaakt. "Technoberg Vertrouwd in de Cloud"