cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.

De Audit navigator heeft als doel (interne) accountantscontroles en interne risicobeheersing transparanter en effectiever te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kritische open vragen met toelichtingen. Het principe van open vragen is gestoeld op wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van controlehulpmiddelen. De vragen en toelichtingen zijn opgesteld aan de hand van de in het kader van het Clarity Project herschreven International Standards on Auditing (ISA's), overige wet- en regelgeving en onze jarenlange ervaring in het openbare accountantsberoep.
Door de open vragen is ieder antwoord en iedere vervolgstap in uw controleaanpak cliëntspecifiek. De cliënt zal zich daardoor herkennen in de controleaanpak. De cliënt zal merken dat het controleteam veel aandacht besteedt aan onderwerpen waar ook zij wakker van liggen. Dit vergroot cliënttevredenheid, medewerking van de cliënt aan het controleproces en de toegevoegde waarde van u als accountant.
Audit navigator zorgt ervoor dat u beter en sneller in staat bent om de risico's in kaart te brengen tijdens een controle. Het grote voordeel hierbij is dat de medewerkers gebruik maken van een overzichtelijk en laagdrempelig systeem.
 

Ervaren professionals

Audit navigator is voor en door accountants ontwikkeld. De basis van Audit navigator wordt gevormd door ervaren registeraccountants die alle soorten ondernemingen in hun risicobeheersing begeleiden. De accountants van Audit navigator wisselen dagelijks nieuwe ervaringen uit met andere accountants en riskmanagers uit de praktijk. Daarnaast verzorgen de mensen achter Audit navigator diverse trainingen via de SRA, VERA en Vrije Universiteit van Amsterdam.
Deze professionals zullen u begeleiden bij de implementatie van de Audit navigator in uw organisatie. Kiezen voor de Audit navigator betekent vertrouwen op de eigen professionele oordeelsvorming en daarbij zullen wij kritisch en behulpzaam zijn.
De ervaring die wij opdoen tijdens trainingen en implementaties delen wij weer met de gebruikers van Audit navigator. Enerzijds door het continu bijwerken van toelichtingen, anderzijds door het maken van sjablonen. Deze sjablonen bevatten per type cli?nt (transportbedrijven, charitatieve instellingen, bouwbedrijven en dergelijke) de aspecten die zeker moeten worden geraakt, omdat ze bij dat type cli?nt doorgaans een significant risico vormen. Verder streven we ernaar om zaken die niet direct voor de hand liggen, maar waar wel venijn uit voort kan komen, in onze sjablonen te verwerken.
 

Samenwerkingsverband

De ontwikkeling van Audit Navigator is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Cygnus Atratus. Een bureau dat zich bezig houdt met trainingen en werkmethoden voor accountancykantoren. Cygnus Atratus zet Audit Navigator in als een middel voor het implementeren van de door hen ontwikkelde werkmehtoden voor accountantscontroles.