cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.

Digitaal afnemen en administreren van examens

Digitaal en veilig afnemen van examens

Examini is een cloud-oplossing welke het proces van examinering van basisschool tot register-accountant veilig digitaliseert. Het gehele spectrum van opbouwen van examens met uitgebreide casusvragen tot en met het inplannen van examensessies met tijdslimieten wordt in één omgeving mogelijk gemaakt. De administratieve verantwoording van behaalde leerdoelen of ECTS punten is hier integraal onderdeel van. Daarnaast heeft Examini een nauwe integratie met Safe Exam Browser, een open-source tool die de gehele PC van de kandidaat vergrendelt tijdens het afnemen van het examen. Fraude, digitaal meekijken en Googelen behoren hiermee tot het verleden.
 

Gebruiksvriendelijk en schaalbaar

Examini sluit naadloos aan op bestaande gebruikersaccounts van uw organisatie door middel van Single Sign-On (SSO) en ondersteunt opschaling hierin tot duizenden gebruikers over meerdere jaren van examens afnemen. Middels de ingebouwde rapportages kan een meerjarige analyse gemaakt worden op het behalen van gestelde leerdoelen zoals die van de ECTS.
Naast deze veilige- en gebruiksvriendelijke wijze van gebruikersaccountbeheer, is Examini volledig geschikt voor gebruikers met Dyslexie. Een speciale toegangkelijkheidsoptie stelt een gebruiker in staat om de weergave van Examini geheel om te zetten naar een lettertype dat het lezen en begrijpen makkelijker maakt. Voor meer informatie hierover klikt u op de link, rechts.
 

Samenwerkingsverband

De ontwikkeling van Examini is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Cygnus Atratus. Een bureau dat zich bezig houdt met trainingen en werkmethoden voor accountancykantoren. Cygnus Atratus zet Examini in als een middel voor het toetsen van de door hen ingestelde trainingen en werkmehtoden. Daarnaast is het belang van Examini onlangs benadrukt bij de inwerkingtreding van de nieuwe wet die voorschrijft dat register-accountants ieder jaar voldoende permanente educatie (PE) punten dienen te behalen.