cloud slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 stress
Cloud diensten Uw werkomgeving overal ter wereld beschikbaar.
Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Individuele aandachtDe combinatie van individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten.

Levert totaaloplossingenMet de oplossingen van Technoberg heeft u uw ICT-zaken in één keer goed geregeld.
Dat is pas zorgeloos ondernemen . . .
Uw inhouse ICT-erOnze dienstverlening is zo opgericht dat u alle voordelen van een inhouse ICT-er heeft zonder de hoge kosten van een full time IT-medewerker in dienst te hebben.
Sponsor van FC VolendamGaat u, als nieuwe klant, met ons mee naar een wedstrijd?
VAST EN 06, GEEN STRESSOnbeperkt mobiel bellen en SMS'en voor slechts € 17,50 in Nederland.
Onbeperkt vast bellen voor slechts € 17,50 in Nederland inclusief toestel.

Uw digitale werkbon in de Cloud

Om een helder inzicht te krijgen en te houden in uw werkprocessen, is Infigo een onmisbare schakel. Infigo schept orde in de vaak grote hoeveelheid gegevens die op verschillende plaatsen in uw onderneming aanwezig zijn. Met Infigo verandert u losse gegevens in bruikbare informatie. Zo kunt u met één druk op de knop zien hoe de voortgang van een project is, of u krijgt direct inzicht in het project geheel. Infigo is een compleet softwarepakket in de Cloud waarmee u uw totale bedrijfsvoering onder controle heeft. Het is geschikt voor elk bedrijf dat met een buitendienst werkt, of projectmatig grotere klussen aanpakt, hoe groot of hoe klein ook. Afhankelijk van uw automatiseringsbehoefte kiest u uit de Basis, Basis+, Premium en Premium+ uitvoering. Een groot voordeel van Infigo is dat, als u bijvoorbeeld begint met de Basis+, u moeiteloos kunt uitbreiden naar het volgende pakket.
 

Met Infigo flexibel bouwen in de Cloud

U moet Infigo zien als een stuk nuttig gereedschap. Het is een online omgeving waarin alle belangrijke gegevens die u dagelijks nodig heeft, zijn opgeslagen. Met Infigo kunt u onder andere uw projectadministratie voeren, uw materieel beheren en heeft u een overzicht van alle projectresultaten, bestellingen en geboekte werkuren overal in de wereld. Het management voorziet zich van informatie over langere termijn. Projectmanagers kunnen gedetailleerd controleren of werkzaamheden volgens planning verlopen ook vanaf een andere locatie. Ook voor kantoormedewerkers, die belast zijn met calculaties en offertebeheer, is Infigo een onmisbaar hulpmiddel.