Stageopdracht: Ontwikkelen van een mobiele app voor ons registratiesysteem | Technoberg IT Services

Stageopdracht: Ontwikkelen van een mobiele app voor ons registratiesysteem

Stuur je CV naar ons op

Wil jij actief betrokken zijn bij het ontwikkelen van een mobiele app voor onze zelfontwikkelde helpdesksoftware? Dan zoeken wij jou!

Bij Technoberg gebruiken wij een zelfontwikkelde helpdesksoftware die onze organisatie tools biedt voor het helpen en ondersteunen van onze klanten en onze eigen werkprocessen. De software heet Soluta.

Soluta is een plug-in software met veel functionaliteiten die zijn gebouwd op basis van onze werkprocessen en de werkprocessen van onze klanten. We zien een toenemende waarde voor een mobiele app versie van Soluta die een aantal specifieke functionaliteiten kan bieden om onze gebruikers flexibeler en efficiënter te laten werken bij het uitvoeren van hun taken. Daarnaast zorgt de app voor een meer gebruiksvriendelijke ervaring.

Als stageopdracht kan je beginnen met het bouwen van deze mobiele app op basis van het cross-platform React Native. De voordelen van het gebruik van een cross-platform om een mobiele app op te bouwen zijn enorm. Zo kan je de applicatie bijvoorbeeld eenmalig bouwen voor meerdere platforms zoals Android en IOS.

Om de app te realiseren is er een API van Soluta nodig om data op een veilige manier beschikbaar te maken volgens REST standaarden. Dit om andere systemen (zoals mobiele app) met soluta te laten communiceren.

Upload hier je CV:

Upload hier je Motivatiebrief:

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Technoberg om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de Privacy- en cookieverklaring.