Stageopdracht: Security specialist in progress | Technoberg IT Services

Stageopdracht: Security specialist in progress

Stuur je CV naar ons op

Datalekken, Cyber Security, ransomware, hackaanvallen, AVG; termen waar je nieuwsapps tegenwoordig vol mee staan. Wat doen bedrijven eigenlijk met jouw gegevens? Hoe zorgen ze ervoor dat de risico’s op hacks en datalekken beperkt blijven en dat medewerkers conform het geschreven beleid werken?

Vind jij dit interessante onderwerpen en wil je dit in de praktijk leren dan zoeken wij jou!

 

Op de afdeling kwaliteit en informatiebeveiliging binnen Technoberg dragen wij zorg voor het optimaal waarborgen van de beveiliging van gegevens. Wij zorgen ervoor dat de Informatiebeveiligings-en privacy eisen worden nageleefd. Verder zorgen we voor de monitoring en borging van de ISO27001/27002. Dit doen we door het regelmatig uitvoeren van audits en periodieke controles van informatiebeveiligingsmaatregelen die in ons beleid zijn geformuleerd.

Verder helpen wij onze klanten om ook hun informatiebeveiliging te waarborgen. Dit doen wij d.m.v. Online Awareness trainingen, phising/spoofing simulaties, presentaties, audits  en certificeringstrajecten op het gebied van ISO 27001/NEN7510.

Zou je zelfstandig willen meewerken aan het uitvoeren van bovenstaande vraagstukken en werkervaring willen opdoen op het gebied van informatiebeveiliging dan zoeken wij jou!

Reageer nu hieronder!

Upload hier je CV:

Upload hier je Motivatiebrief:

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Technoberg om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de Privacy- en cookieverklaring.