Audit Management

Audit Manangement

Dé cloudoplossing voor het analyseren van risico's binnen organisaties of bij klanten.
Door een effectief gebruik van open vragen worden risico's duidelijk in kaart gebracht. Met de risicoanalyse kunnen vervolgens de juiste maatregelen genomen worden.

Waarom Audit Management?

Audit Management is dé cloudoplossing voor risicoanalyse binnen organisaties of bij klanten. Het is een uitstekend hulpmiddel om met effectieve open vragen alle risico's in kaart te brengen. Dat op een zeer gebruiksvriendelijke en gestructureerde manier. De online samenwerkingsmogelijkheden geven cliënten inzage in het proces van risicoanalyse. Dit vergroot het risicobewustzijn.

Kostenbesparing

Eén pakket voor alles wat te maken heeft met het analyseren van risico's en accountantscontroles. Inclusief de bijbehorende beveiligingen.
Audit Management zorgt ervoor dat risico's sneller en beter in kaart gebracht worden. Het bespaart tijd en daarmee indirect geld. Door een goede risicoanalyse en het daarop nemen van de juiste maatregelen voorkom je kosten aan problemen die bij het niet nemen van de maatregelen zouden ontstaan.

Audit Management de applicatie voor het snel en duidelijk analyseren van risico's
Audit Navigator risicoanalyse tool

Voordelen

  • Transparante en effectieve accountantscontroles en risicoanalyses
  • Snel risico's in kaart brengen
  • Online samenwerken
  • Helder inzicht in voortgang
  • Efficiënte dossiervorming
  • Overzichtelijke online omgeving
  • Gebruiksvriendelijk

Oplossingen

Eén volledig pakket voor risicoanalyses en accountantscontroles.

HEB JE IETS INTERESSANTS GEVONDEN? BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN.

Technoberg biedt totaaloplossingen voor elke situatie. Bekijk daarom ook onze andere diensten voor meer informatie over de mogelijkheden. We zouden graag onze diensten verder toelichten. Neem vrijblijvend contact met ons op.