Managed printing

Managed printing

Sinds kort biedt Technoberg een hosted print management service voor veilig en gecontroleerd printen, scannen en kopiëren. Belangrijk voor wie met vertrouwelijke en/of privacygevoelige documenten werkt. 

Diverse maatregelen beschermen documenten zoals watermerken, end-to-end-versleuteling en printen met card of tag houden gegevens en documenten zo veilig als mogelijk.

Printen managen

Autoriseer gebruikers om te beheren door wie, wanneer en hoe wordt geprint. Het is mogelijk rechten toe te kennen aan gebruikers/afdelingen variërend van gebruik van printers, wel of niet kleur printen en nog veel meer instellingen. Een printopdracht vrijgeven op welke printer dan ook met een tag of card.

En verder

Scannen naar OneDrive, printrapportages maken. De mogelijkheden zijn talloos. Maak je met meerdere afdelingen of bedrijven gebruik van dezelfde multifunctionele printers dan kunnen de kosten worden gescheiden. Deze printoplossing kan zelfs worden geïntegreerd met diverse betaalsystemen voor betaald printen. Er kunnen ook notificaties worden verstuurd als de toners bijna op zijn. Die kunnen ook rechtstreeks naar ons worden gestuurd en regelen wij nieuwe toners.

Ook prettig: printen werkt op elk device hetzelfde, waar dan ook. Dus ook op mobiele telefoons en Chromebooks.

Meer informatie

Meer weten over Managed Printing? Mail dan naar support@technoberg.nl voor meer informatie.