Stage of afstuderen bij Technoberg | Technoberg IT Services

Stage of afstuderen bij Technoberg

Stuur je CV naar ons op

Ben je MBO- of HBO-student ICT en op zoek naar een het ICT bedrijf voor je stage of afstudeeropdracht dan is Technoberg iets voor jou!

Technoberg is altijd op zoek naar enthousiaste MBO en HBO ICT-studenten. We hebben veel ervaring en plezier in het begeleiden van studenten naar een succesvolle uitvoering van de opdracht. Daarom proberen we elke keer weer interessante, actuele opdrachten te maken waar je echt wat aan hebt.

Voor de komende stageperiode vanaf februari zijn al onze stageplekken inmiddels ingevuld,
maar je kan natuurlijk altijd nu al solliciteren voor een plek voor de volgende periode vanaf september.

Waarom Technoberg?
Ons bedrijf bestaat uit een stel enthousiaste mensen met een groot hart voor het vak. Je werkt niet voor maar mét ons aan interessante projecten. Uiteraard is de sfeer informeel. Een fijne werkplek waar je echt het vak leert en je je kan verdiepen.

Funfacts
Maar het is niet alleen werken natuurlijk. Technoberg beschikt over een eigen fitnessruimte met apparatuur waarvan je gebruik mag maken. Er is voor iedereen elke dag gratis lunch (dus thuis geen boterhammen smeren). We hebben vaak iets te vieren. Dan hebben we het nog niet eens over die heerlijke cappuccino’s, lattes maar natuurlijk ook gewone koffie en thee. En vergeet de leuke stagevergoeding niet.

Dit ben jij
Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en zoekt graag dingen uit. Je bent enthousiast, toont initiatief, hebt lef dus durft wel wat verantwoordelijkheid te nemen. En uiteraard de standaard, maar niet onbelangrijke eigenschappen: communicatief vaardig, teamspeler, creatief, zelfstandig kunnen werken, stevige dosis motivatie en je bent niet vies van hard werken. Verder heb je zeker ook een professionele, assertieve houding en een lekkere dosis humor nodig.

Loading