Smart Telemetrie

Smart Telemetrie

Dé oplossing voor het monitoren van alle apparaten binnen je organisatie die zijn aangesloten op het bedrijfsnetwerk of internet.

Waarom Smart Telemetrie?

Overal inzage in het functioneren van alle apparatuur binnen je organisatie die op het bedrijfsnetwerk of internet is aangesloten. Zodra er zich een probleem met aangesloten apparatuur voordoet krijgt u direct een melding zodat er direct de nodige stappen ondernomen kunnen worden het probleem op te lossen.

Kostenbesparing

Het niet (goed) functioneren van apparatuur in het netwerk kan continuïteit van het werk belemmeren. Dit leidt tot extra kosten. Omdat je met Smart Telemetrie bij problemen direct meldingen ontvangt kan er direct gereageerd worden om het probleem op te lossen. Hiermee kun je kosten aan onderbrekingen van werkzaamheden tot een minimum beperken.

Smart Telemetrie voor het monitoren van netwerkapparaten

Voordelen

  • Waar je ook bent inzage in het functioneren van apparaten in het netwerk;
  • Geen inbellijnen meer nodig;
  • Alertering, je ontvangt meldingen wanneer zich problemen voordoen.

Oplossingen

Eén pakket voor het monitoren van alle apparatuur met een netwerk- of internetverbinding binnen je organisatie.

HEB JE IETS INTERESSANTS GEVONDEN? BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN.

Technoberg biedt totaaloplossingen voor elke situatie. Bekijk daarom ook onze andere diensten voor meer informatie over de mogelijkheden. We zouden graag onze diensten verder toelichten. Neem vrijblijvend contact met ons op.